Kabeh Kategori

warta Exhibition

Omah>News>warta Exhibition

Napa pelanggan saya akeh sing teka ing China kanggo njaluk feeder?

Wektu: 2020-08-13 Hits: 230
                       

Kita kabeh ngerti manawa riset lan pangembangan feeder doyo asale saka negara manca, lan pabrik feeder punch manca uga akeh, nanging kenapa ana akeh pelanggan manca menyang China kanggo golek feeder doyo pabrik feeder khusus?

                       

Kaping kabeh, negara kita minangka daya Manufaktur, Made in China wis gained pangenalan saka akèh-akèhé saka negara ing donya, doyo mesin, lapangan, banget, China kang penet feeder pabrik wis liyane lan liyane, lan wis nguwasani doyo. mesin, teknologi produksi, kanggo berkembang macem-macem gaya, macem-macem jinis doyo tape feeder.

                       

mesin Punch, sanajan r & d asalé saka negara manca, nanging sawise kabeh, mung sawetara cilik saka Jerman, Amerika Serikat, Jepang lan negara liyane kanggo gawé, sanajan China ora kapindho pisanan, nanging uga relatif awal, lan berkembang kanthi cepet, feeder tape pukulan pers Cina, rega kustomisasi pabrik feeder luwih murah ing luar negeri, lan sawetara teknologi produksi ngluwihi ing luar negeri, lan ana akeh pelanggan manca sing wis dadi adat ing China produksi macem-macem peralatan mekanik, punch tape feeder, saiki njupuk kanggo diwenehake uga wiwit pesenan peralatan mesin doyo.

                       

Kajaba iku, kanthi terus berkembang lan kemajuan doyo feeder domestik, ing kinerja sakabèhé, dibandhingake karo Jepang, Jerman, Sejatine ora prabédan amba. Sawetara feeder CNC telu-ing-siji dhuwur, kinerja feeder NC CNC, ora luwih elek tinimbang Jepang, Jerman. Utamane ing sawetara konfigurasi hardware, doyo feeder domestik karo hardware, nanging uga luwih apik tinimbang Jepang, Jerman kakehan.

                       

Mulane, liyane lan liyane pelanggan manca ing China kanggo golek punch feeder pabrik adat punch feeder.

                       

Dadi liyane lan liyane pelanggan teka kanggo China supaya feeder!


Sadurunge: Ana

Sabanjure: Ana