Kabeh Kategori

training

Omah>ndhukung>training

training

We welcome pelanggan saka kabeh ndonya teka menyang perusahaan kita kanggo sinau babagan nggunakake lan aplikasi saka produk gauging kita, kayata micrometer online, programable mikrometer online, mikrometer elektronik, programable mikrometer elektronik, gauge kepala kanggo diameteripun njaba (jinis langsung) , kepala gauge kanggo diameter njaba (jinis ora langsung), gauge master, kepala gauge kanggo pangukuran khusus, kontrol proses statistik (SPC), lan liya-liyane. Lan kita uga bisa nyedhiyakake layanan lawang-lawang. Kita bisa menehi pangerten tartamtu babagan konsep pangukuran, utawa menehi pandhuan lengkap babagan sistem operasi kita. Kita duwe tanggung jawab lan kewajiban kanggo mbantu para pelanggan ngoperasikake gages kanthi cara sing cerdas. Kajaba iku, kita uga bakal nganakake pelatihan sales kanggo distributor eksklusif supaya bisa menehi pitulung sing akurat kanggo para pelanggan. We inovasi pelatihan-mesthi, filsafat latihan kita "Sabar". Contone, nalika pelanggan teka ing perusahaan kita kanggo mriksa lan nampa gages, kita bakal takon kanggo mbongkar lan ngatur maneh gages sing wis dituku. Dadi, mangga yakin, ora preduli sepira rumit utawa prasaja produk sampeyan, kita bakal nindakake sing paling apik kanggo nggawe karyawan sampeyan gampang digunakake.