сите категории

Воздушен микрометар и главни мерачи

Дома>Производи>Воздушен микрометар и главни мерачи

Воздушен микрометар EMA-100H


Дисплеј во боја

Функција за пресметување

Maximum & minimum value display/coincidence calculation function

Функција за компензација на грубост

Стандардна функција за мерење на заобленоста

Увезен вентил за регулатор на притисок, увезен сензор, високо еластично копче за заштита IP67, уникатен патент, модул за гас со висока стабилност


Контактирајте не

Карактеристики

1.Measurement range: ±5μm, ±10μm, ±25μm, ±50μm.

2.Резолуција: 0.1μm.

3. Екран: ЛЕД со три бои и LCD екран во боја од 3.5 инчи, 101-точка, графикон со шипки.

4. Складирање на податоци: 32,000 комплети мерни податоци, 10 комплети програмабилни.

5. Надворешен интерфејс: RS232 / RS485 и I/0 (Извезување, барање и бришење податоци)

6. Прецизно тестирање на апсолутната вредност на големината на работното парче.

7.Задржете ја стапката на инструментот да не се менува, времето на услуга на воздушниот млаз може да се продолжи за 50%.

8.Tightness: High elasticity waterproof (IP67) keys, oil proof, waterproof.

9. Прецизно мерење: Внатрешен/надворешен дијаметар, овалност и конус.

10. Функција за компензација на грубост: ефикасно ја подобрува точноста на мерењето на мерачот на воздухот предизвикан од грубоста.


спецификации
Покажува опсег на вредностиРезолуција на светлосна колона (μm/светилка)Резолуција на дигитален дисплеј (μm)Покажува вкупна грешка на вредноста (≤μm)повторливост (≤μm)Почетна празнина μmТежина (кг) Големина (ширина × висина × длабочина)
+50.10.10.20.125-604.4× × 65 500 265
+ 100.20.20.40.230-604.4× × 65 500 265
+ 250.50.51.00.540-804.465 × 500 265
+ 501.01.02.01.040-804.465 × 500 265


Испраќам барање