сите категории

Воздушен микрометар и главни мерачи

Дома>Производи>Воздушен микрометар и главни мерачи

Воздушен микрометар EMA-300H


Дисплеј во боја

Функција за пресметување

Three channel average calculation function

Функција за компензација на грубост

Стандардна функција за мерење на заобленоста

Imported pressure regulator valve, imported sensor,IP67 protection grade high elastic button,unique patent high stability gas modul


Контактирајте не

Карактеристики

1.Measurement range: ±5μm, ±10μm, ±25μm, ±50μm, ±100μm.

2.Резолуција: 0.1μm.

3.Display: Three-color LED and LCD display screen, 101-dot, bar graph.

4. Складирање на податоци: 2000 комплети мерни податоци, 10 комплети програмабилни.

5. Надворешен интерфејс: RS232 / RS485 и I/0 (Извезување, барање и бришење податоци)

6. Прецизно тестирање на апсолутната вредност на големината на работното парче.

7.Задржете ја стапката на инструментот да не се менува, времето на услуга на воздушниот млаз може да се продолжи за 50%.

8. Затегнатост: Водоотпорни клучеви со висока еластичност (IP67), отпорни на масло, водоотпорни.

9.A-B, optional average value.


спецификации
Покажува опсег на вредностиРезолуција на светлосна колона (μm/светилка)Резолуција на дигитален дисплеј (μm)Покажува вкупна грешка на вредноста (≤μm)повторливост (≤μm)Почетна празнина μmТежина (кг) Големина (ширина × висина × длабочина)
+50.10.10.20.125-606.6× × 65 500 265
+ 100.20.20.40.230-606.6× × 65 500 265
+ 250.50.51.00.540-806.6× × 65 500 265
+ 501.01.02.01.040-806.6× × 65 500 265


Испраќам барање