сите категории

Воздушен микрометар и главни мерачи

Дома>Производи>Воздушен микрометар и главни мерачи

EMA-1A/2A-Intelligent air micrometer


Дисплеј во боја

Функција за пресметување

Функција за пресметување на просекот на три канали

Функција за компензација на грубост

Стандардна функција за мерење на заобленоста

Увезен вентил за регулирање притисок, увезен сензор, аларм со звучен сигнал, уникатен патентен модул за гас со висока стабилност


Контактирајте не

Карактеристики

1. No need to select measurement range

2.Резолуција: 0.1μm.

3.Display: Touch screen control and 4.3-inch LCD screen display  

4. Складирање на податоци: 100000 комплети мерни податоци, 10 комплети програмабилни.

5. Надворешен интерфејс: RS232 / RS485 и I/0 (Извезување, барање и бришење податоци)

6. Adopt independent air source box


спецификации
Покажува опсег на вредностиРезолуција на светлосна колона (μm/светилка)Резолуција на дигитален дисплеј (μm)Покажува вкупна грешка на вредноста (≤μm)повторливост (≤μm)Почетна празнина μmТежина (кг) Големина (ширина × висина × длабочина)
+50.10.10.20.125-606.6× × 65 500 265
+ 100.20.20.40.230-606.6× × 65 500 265
+ 250.50.51.00.540-806.6× × 65 500 265
+ 501.01.02.01.040-806.6× × 65 500 265


Испраќам барање