сите категории

Воздушен микрометар и главни мерачи

Дома>Производи>Воздушен микрометар и главни мерачи

LZA-C1A/C2A-Intelligent air micrometer


Connect PLC

Поврзете компјутер

Numerical control system

Операција на екран на допир

Combination is more economical

Увезен вентил за регулирање притисок, увезен сензор, аларм со звучен сигнал, уникатен патентен модул за гас со висока стабилност


Контактирајте не

Карактеристики

The digital modular application product designed with embedded single chip microcomputer technology, digital processing of analog semaphore, can directly display the absolute measurement value of measured size or relative to the nominal size of the change of the relative measurement value. According to the preset workpiece size tolerance limit, indicate whether the measured workpiece is qualified or not, can be used single, can also be connected and combined to use more than one, more saving operation space.


спецификации
Покажува опсег на вредностиРезолуција на светлосна колона (μm/светилка)Резолуција на дигитален дисплеј (μm)Покажува вкупна грешка на вредноста (≤μm)повторливост (≤μm)Почетна празнина μmТежина (кг) Големина (ширина × висина × длабочина)
+50.10.10.20.125-602.0× × 120 200 130
+ 100.20.20.40.230-602.0× × 120 200 130
+ 250.50.51.00.540-802.0× × 120 200 130
+ 501.01.02.01.040-802.0× × 120 200 130
+ 1002.02.04.02.040-802.0× × 120 200 130


Испраќам барање