сите категории

Воздушен микрометар и главни мерачи

Дома>Производи>Воздушен микрометар и главни мерачи

MDG-500-Интелигентен микрометар за воздух


Функција за складирање и извоз на податоци

Функција за анализа на СПЦ

Операција на екран на допир

Истовремено мерење со повеќе големини, до 20 канали

Мерниот софтвер може да се прилагоди, пресметката на мерните податоци е поудобна

Увезен вентил за регулирање притисок, увезен сензор, аларм со звучен сигнал, уникатен патентен модул за гас со висока стабилност


Контактирајте не

Карактеристики

1. Екран со приказ на допир: висока осветленост и јасно.

2. Висока интеграција и интегрирано работење.

3. Дигитален прецизен дисплеј, врвна резолуција 0.1 μm.

4. Може да се користи воздушен млаз од која било големина.

5. Висока стабилност.

6. Прифатете разновидна технологија против пречки и стабилност, значително подобрување на стабилноста на мерењето и доверливоста на податоците.

7. Прецизно мерење: внатрешен/надворешен дијаметар, овалност и конус.

8. Инструментот прифаќа водоотпорна и отпорна на масло затворена структура, која е погодна за суровата индустриска средина.

9. Независна контролна кутија за извор на воздух за да се осигура дека внатрешноста на инструментот се суши, така што времето на сервисирање на инструментот е подолго.

10. 10 комплети програмабилни, Брзо мерење на повеќе производи.

Вградениот аларм за извор на воздух може да се прилагоди. Притисокот е низок од 0.3 MPA.


спецификации
Покажува опсег на вредностиРезолуција на светлосна колона (μm/светилка)Резолуција на дигитален дисплеј (μm)Покажува вкупна грешка на вредноста (≤μm)повторливост (≤μm)Почетна празнина μmТежина (кг) Големина (ширина × висина × длабочина)
+50.10.10.20.125-602.0× × 120 200 130
+ 100.20.20.40.230-602.0× × 120 200 130
+ 250.50.51.00.540-802.0× × 120 200 130
+ 501.01.02.01.040-802.0× × 120 200 130
+ 1002.02.04.02.040-802.0× × 120 200 130


Испраќам барање