сите категории

Воздушен микрометар и главни мерачи

Дома>Производи>Воздушен микрометар и главни мерачи

Електронски микрометар LZE-AG


Дисплеј во боја

Посебен модул за засилување на сигналот

Приказ на максимална и минимална вредност

Функција за компензација на грубост

Стандардна функција за мерење на заобленоста


Контактирајте не

Карактеристики

1. Висока точност, висока стабилност, врвна резолуција 0.1μm. Инструментот не треба претходно да се загрева.

2.Релативни и апсолутни вредности на мерење.

3. Мерен опсег: ±5μm, ±10μm, ±25μm,

4.10 комплети се програмираат, мерна вредност за складирање 2,000 (Без загуба на податоци поради прекини на струја)

5. Дисплеј: Автоматска конверзија со светлосна колона во три бои

6. Надворешен интерфејс: RS232 / RS485 и I/0 (Извезување, барање и бришење податоци)

7. Специјално прилагодување може да се направи според цртежите на клиентите (± 100μm,± 150μm итн.)

8.Автоматско зачувување и испраќање на одложени мерни податоци.


спецификации
Покажува опсег на вредностиРезолуција на светлосна колона (μm/светилка)Резолуција на дигитален дисплеј (μm)Покажува вкупна грешка на вредноста (≤μm)повторливост (≤μm)Почетна празнина μmТежина (кг) Големина (ширина × висина × длабочина)
+50.10.10.20.125-603.1× × 60 498 180
+ 100.20.20.40.230-603.1× × 60 498 180
+ 250.50.51.00.540-803.1× × 60 498 180
+ 501.01.02.01.040-803.1× × 60 498 180


Испраќам барање