сите категории

Воздушен микрометар и главни мерачи

Дома>Производи>Воздушен микрометар и главни мерачи

MDE-500 Programable Electronic Micrometer


Функција за складирање и извоз на податоци

Функција за анализа на СПЦ

Операција на екран на допир

Истовремено мерење со повеќе големини, до 20 канали

Мерниот софтвер може да се прилагоди, пресметката на мерните податоци е поудобна

Imported pressure regulator valve, imported sensor, HD digital display touch screen, unique patent high stability gas module


Контактирајте не

Карактеристики

1. High accuracy, high stability, top resolution 0.1μm. The instrument does not need to be preheated.

2. Relative and absolute values of measurement.

3. Measurement range: ±5μm, ±10μm, ±25μm,

4. 10 sets programmable, storage 100,000 measurement value (No data loss due to power outages)

5. Display: Three-color light column automatic conversion

6. Outer interface: RS232 / RS485 and I/0 (Export, query, and delete data)

7. Special customization can be made according to customer's drawings (±100μm,± 150μm итн.)

8. Automatic saving and sending of delayed measurement data.


спецификации
Покажува опсег на вредностиРезолуција на светлосна колона (μm/светилка)Резолуција на дигитален дисплеј (μm)Покажува вкупна грешка на вредноста (≤μm)повторливост (≤μm)Почетна празнина μmГолемина (ширина × висина × длабочина)
+50.10.10.20.125-60× × 260 280 200
+ 100.20.20.40.230-60× × 260 280 200
+ 250.50.51.00.540-80× × 260 280 200
+ 501.01.02.01.040-80× × 260 280 200


Испраќам барање