сите категории

Автоматски машини за мерење

Дома>Производи>Автоматски машини за мерење

Автоматска мерна машина за блок на цилиндри


Automatic Measuring Machine for Cylinder Block realizes the loading on the production line through automatic conveyor line, automatic location of workpiece and diameter, roundness, cylindricity measurement of cylinder bore and crankshaft bore. It also has the following functions: automatic grouping of crankshaft bores in accordance with measurement results; automatic imprinting of plain code and 2D code of grouping information on the cylinder block in accordance with grouping results; automatic identification and warning of the unqualified products and transportation of the unqualified out of the line; SPC analysis; data memory and saving.


Контактирајте не

Карактеристики

Висока прецизност на мерењето

Висока точност на мерењето

High measuring efficiency

Во голема мера намалете ги трошоците за работна сила


спецификации

Принцип на мерење: Comparison measurement. Displacement sensor is used to measure the difference between the measured parts and the calibration parts, and then the relative sizes of the measured parts are calculated.

Мерење на времето на мерење: ≤120 секунди, во нормална состојба и работа

Ниво на технологија на мерна позиција: resolution: 0.0001mm, measurement accuracy: ±0.001mm, GRR: ≤10%.


Испраќам барање