сите категории

Автоматски машини за мерење

Дома>Производи>Автоматски машини за мерење

LZ-WKJC автоматски детектор за идентификација


Функција за складирање и извоз на податоци Функција за анализа на SPC, работа со екран на допир, истовремено мерење на повеќе димензии, до 20 канали. Мерниот софтвер може да се прилагоди, а пресметката на мерните податоци е поудобна.


Контактирајте не

Карактеристики

1. Брзина на откривање: 900-720 парче / час

2. Точност на откривање: ID (0.001mm)

3. Применливи производи: сите видови производи со отвор, хардвер, комуникациска антена и други делови.

4. Ставка за тестирање на опрема: ИД

5. Карактеристики на опремата: може да открие дупка со дијаметар од најмалку 1mm, брз број за откривање, висока точност на откривање. Следливост на податоците.

6. Реализирајте целосно автоматско откривање, Опремата има силна разновидност, модуларен дизајн на опремата, неколку модели може да се користат истовремено.


Испраќам барање