сите категории

изложба вести

Дома>Вести>изложба вести

Зошто сè повеќе клиенти доаѓаат во Кина да нарачаат фидер?

Време:-2020 08 13- Посети: 38
                       

Ние сите знаеме дека истражувањето и развојот на фидер за удирање потекнува од странски земји, а фабриката за странски фидер за удирање е исто така многу, но зошто има толку многу странски клиенти во Кина да најдат фабрика за фидер за удирања прилагоден фидер за удирања?

                       

Прво на сите, нашата земја е производствена моќ, Произведено во Кина се здоби со признание од огромното мнозинство на земји во светот, машина за удирање, поле, исто така, фабриката за фидер во Кина е се повеќе и повеќе и го совлада ударот машина, технологија на производство, за развој на различни стилови, разни видови на фидер за ударни ленти.

                       

Панч машина, иако R & D потекнува од странски земји, но на крајот на краиштата, само мал број на Германија, САД, Јапонија и други земји да произведуваат, иако Кина не е прва секунда, но исто така е релативно рана и се развива брзо, кинески печат фидер лента фидер, фидер фабрика прилагодување цени поевтини во странство, а некои технологија на производство е надвор од странство, и има многу странски клиенти отсекогаш бил обичај во Кина за производство на разни механичка опрема, фидер за ударни ленти земи го здраво за готово, исто така, започна да нарачува опрема за машински удари.

                       

Покрај тоа, со постојан развој и напредок на домашните фидер за удирање, во вкупните перформанси, во споредба со Јапонија, Германија, во основа нема голема разлика. Неколку врвни три-во-едно ЦНЦ фидер, NC ЦНЦ фидер перформанси, не полошо од Јапонија, Германија. Особено во одредена конфигурација на хардвер, домашен фидер со хардвер, но исто така и подобар од Јапонија, Германија премногу.

                       

Затоа, се повеќе и повеќе странски клиенти во Кина да најдат фабрика за фидер за удирања, обичен фидер за удирања.

                       

Значи, се повеќе и повеќе клиенти кои доаѓаат во Кина да нарачаат фидер!


Претходно: Никој

Следно: Никој