сите категории

Мерачки глави

Дома>Производи>Мерачки глави

Мерачки глави за внатрешен дијаметар (директен тип)


Овој тип на мерни глави со мерач на воздушен прстен и мерач на воздушен приклучок се користат за мерење на внатрешниот дијаметар на дупките.
Воздухот директно се ослободува низ дупката на млазницата во измерениот производ и овој тип обезбедува безконтактно мерење. 

Контактирајте не

Карактеристики

QN-BJ 

Опсег на големина: ф10-ф15

Опсег на големина: ф15-ф32

Опсег на големина: ф32-ф60

QN-AD


 

Опсег на големина: ф4-ф10

Опсег на големина: ф10-ф15

 

Опсег на големина: ф15-ф40

K-QCN


 

Опсег на големина: ф1.8-ф3

Опсег на големина: ф3-ф12

 

 

Опсег на големина: ф12-ф15

Опсег на големина: ф15-ф40

X-QCN

 

 

Опсег на големина: ф1-ф3

Опсег на големина: ф3-ф6

 

 

Опсег на големина: ф6-ф10

Опсег на големина: ф10-ф30

QGW / QGN / QF-Q31 / QJC1 / 2

 

 

Опсег на големина: ф80-ф136

Опсег на големина: ф75-ф132

 

 

Опсег на големина: ф12-ф55

Контактирајте ја пневматската аксијална мерна глава

 


Испраќам барање