сите категории

Мерачки глави

Дома>Производи>Мерачки глави

Мерачи на глава за надворешен дијаметар


This type of gauge heads are used for measuring outside diameter and provide non-contact measurement.
Two types of snap and ring style are available.

Контактирајте не

Карактеристики

Мерачи на глава за надворешен дијаметар 

QW-M

 

 

Опсег на големина: ф4-ф8

Опсег на големина: ф20-ф30

 

 

Опсег на големина: ф8-ф12

Опсег на големина: ф30-ф50

 

 

Опсег на големина: ф12-ф20

Опсег на големина: ф50-ф70

 

 

Опсег на големина: ф70-ф100

Опсег на големина: ф100-ф120


Испраќам барање