сите категории

Мерачки глави

Дома>Производи>Мерачки глави

Мерачи на глава за специјално мерење


Lee Power Gages обезбедува рачни мерачи на клупа и прицврстувачи за проверка на компонентите како што се: шахти, прстени, дискови, подвиги, споеви со постојана брзина

За мерење на внатрешната сфера.

За мерење на дебелина на сплит прстен.

За мерење на внатрешната ширина на процепот.

За надворешен дијам. & мерење на нормалноста. 

За внатрешно и надворешно истовремено мерење.

За внатрешно мерење и концентричност

За повеќе места на внатрешно и надворешно истовремено мерење. 

За паралелизам и пресврт мерење на прачка за поврзување.

За форма и основен дијам. на мерење на надворешниот конус.


Контактирајте не

Карактеристики


 

За форма и основен дијам. на мерење на надворешниот конус.

За надворешен дијам. мерење.  

 

 

За 4 места на надворешно истовремено мерење.

За надворешен дијам. & мерење на нормалноста.

 

 

           За 6 места на надворешно истовремено мерење. 

 За 3 места на надворешно истовремено мерење.

 

 

За мерење на внатрешната ширина на процепот.

 За 3 места на внатрешно истовремено мерење.  Испраќам барање