сите категории

Рачни мерачи и тела на клупата

Дома>Производи>Рачни мерачи и тела на клупата

Мерач на лежиште


ID/OD на прстенот на лежиштето


Контактирајте не

Карактеристики

1. Овој инструмент е механички мерен инструмент со компаративна метода, главно се користи за мерење на ID и OD, четврти степен и разлика во дебелината на ѕидот на внатрешниот и надворешниот цртеж на лежиштето.

2. Главно се користи за мерење на ID и OD, заобленост, заостреност и ширина на надворешниот прстен на лежиштето.


спецификации
моделОпсег на мерењеГрешка на индикацијатаВаријација на индикации
D922Внатрешен дијаметар Ø3-10± 0.0010.001
D923Внатрешен дијаметар Ø20-100, надворешен дијаметар Ø15-80± 0.0010.001
D923AВнатрешен дијаметар Ø20-100, надворешен дијаметар Ø 15-80± 0.0010.001
D924Внатрешен дијаметар Ø50-140, надворешен дијаметар Ø30-120± 0.0010.001
D925Внатрешен дијаметар Ø60-220, надворешен дијаметар Ø60-200± 0.0010.001
Надворешен дијаметар
D913Надворешен дијаметар Ø30-120, ширина 8-60± 0.0010.001
D913-1Надворешен дијаметар Ø30-200± 0.0010.001
D914Надворешен дијаметар Ø30-120, ширина≦70± 0.0010.001
D915Надворешен дијаметар Ø215-300, ширина≦70± 0.0010.001
D916Надворешен дијаметар Ø400-600± 0.0010.001


Испраќам барање