сите категории

Станица за мерење на СПЦ

Дома>Производи>Станица за мерење на СПЦ

IPпрецизен SPC систем на работни станици


IPrecise е интелигентен SPC систем за работни станици. Напредната архитектура на претпријатијата го прави IPrecise далеку супериорен во однос на традиционалните алатки за управување со квалитет на терен. Уникатната база на податоци базирана на облак на IPrecise ги анализира и ги собира сите податоци за квалитетот и процесот, така што IPrecise им помага на сите вработени во вашата организација да го надградат производството и да бидат водени од податоци за да ја подобрат ефикасноста и да ги намалат трошоците, за да им помогнат на претпријатијата да развијат поправилни деловни стратегии.


Контактирајте не

Карактеристики

Архитектура на системот за следење на облак SPC

1. Обилни решенија за управување со квалитетот

Со моќни автоматизирани можности за собирање и анализа на податоци, IPrecise обезбедува сеопфатно решение за управување со квалитетот за производствени компании од која било големина.

 

2. Обилни решенија за управување со квалитетот

Сеопфатни карактеристики, лесни за употреба, практични, распоредени.Повеќе од 10 години искуство во имплементација.Успешно се користи во стотици претпријатија дома и во странство.Хардверот и софтверот ги исполнуваат барањата за SPC на големите производители.Прилагоден развој според потребите на клиентите.


Испраќам барање