сите категории

Статистички процес и контрола на квалитетот (СПЦ)

Дома>Производи>Статистички процес и контрола на квалитетот (СПЦ)

LZ-GKSPC 600 Индустриска контрола SPC


LZ-GKSPC 600 нуди хардвер и софтвер за собирање и анализа на податоци, индустриска контрола, производство и автоматизација на фабриката.

Индустриски компјутери (вградени компјутери, панел компјутер и работни станици) за обработка и контрола на податоци.

Системи за стекнување на податоци: интерфејс кутии за поврзување на аналогни и дигитални сензори со индустриски компјутер за обработка на податоци.

Апликативен софтвер за лесно креирање на дистрибуирани системи за стекнување податоци на продавницата за статистички процес и контрола на квалитетот (СПЦ).


Контактирајте не

Карактеристики

Воведување на LZ-GKSPC 600 Индустриска контрола за статистичка контрола на процесот (индустриска контрола заштитен систем)

Индустрискиот систем за контрола и инспекција е доста различен од СПЦ на ниво на стекнување на податоци. Тој е опремен со сопствена обработка и собирање податоци, не се потребни надворешни мерачи за мерење. Има едноставни мерни функции на мерач и функција за анализа на податоци на работна станица, има мала големина во споредба со СПЦ и неговата природа е таква што може да се мери само на едно место.

Разликите помеѓу индустриската контрола и гас-електричниот СПЦ може да се видат на нивото на прибирање податоци, но тие се приближно слични на другите нивоа.

Различни функции може да се прилагодат по потреба.


 


Испраќам барање