Të gjitha kategoritë

aksesorë

home>Produkte>aksesorë

Filter ajri


Na kontaktoni

karakteristika

Filtri i ajrit është zhvilluar për të siguruar një burim të kualifikuar të gazit për mikrometër elektronik dhe mikrometër ajri. Kjo seri e filtrave të ajrit është një lloj pajisje pastrimi dhe tharje të ajrit e krijuar me mikrofibër si trupi kryesor dhe mekanizmi koheziv i filtrimit si bazë teorike.

Në të njëjtën kohë, është e mundur të kombinohen 3 ose 2 njësi filtri me efikasitet të ndryshëm në varësi të kërkesave të filtrimit.


Performance

Specifikim

minimum

Diametri i pluhurit

Shkalla e Heqjes së Naftës

Diversion

Raport

Me valvul Manual i papërshkueshëm nga uji

përmasat

CM

QGZ-3

0.3µm

0.1:XNUMX

>92%

Po

30 * 46 * 10

QGZ-2

0.3µm

0.1:XNUMX

>85%

Po

30 * 46 * 10

HETIM