Të gjitha kategoritë

Mikrometër ajri dhe matës kryesorë

home>Produkte>Mikrometër ajri dhe matës kryesorë

Mikrometër ajri EMA-200H


Ekran i ngjyrave

Funksioni i llogaritjes

Funksioni i kompensimit të vrazhdësisë

Funksioni standard i matjes së rrumbullakësisë

Valvula e rregullatorit të presionit të importuar, sensor i importuar, buton elastik i lartë i shkallës së mbrojtjes IP67, modul gazi me patentë unike me stabilitet të lartë


Na kontaktoni

karakteristika

1. Gama e matjes: ±5μm, ±10μm, ±2μm5, ±50μm.

2.Rezolucioni: 0.1μm.

3. Ekrani: LED me tre ngjyra dhe ekran LCD me ngjyra 3.5 ", 101 pika, grafik me shirita.

4. Ruajtja e të dhënave: 32,000 grupe të dhëna matëse, 10 grupe të programueshme.

5. Ndërfaqja e jashtme: RS232 / RS485 dhe I/0 (Eksportoni, kërkoni dhe fshini të dhënat)

6. Testimi i saktësisë së vlerës absolute të madhësisë së pjesës së punës.

7. Mbani normën e instrumentit të mos ndryshojë, koha e shërbimit të avionit ajror mund të zgjatet 50%.

8.Ngushtësia: Çelësa të papërshkueshëm nga uji (IP67) me elasticitet të lartë, të papërshkueshëm nga uji, të papërshkueshëm nga uji.

9. Matja precize: Diametri i brendshëm/i jashtëm, ovaliteti dhe konikimi.

10. Funksioni i kompensimit të vrazhdësisë: përmirësoni në mënyrë efektive saktësinë e matjes së matësit të ajrit të shkaktuar nga vrazhdësia.


specifikimet
Tregon diapazonin e vleraveRezolucioni i kolonës së dritës (μm/llambë)Rezolucioni i ekranit dixhital (μm)Duke treguar gabimin total të vlerës (≤μm)Përsëritshmëria (≤μm)Hendeku fillestar μmPesha (Kg)Madhësia (Gjerësia × Lartësia × Thellësia)
+50.10.10.20.125-606.0125 500 × × 265
+100.20.20.40.230-606.0125 500 × × 265
+250.50.51.00.540-806.0125 × 500 × 265
+501.01.02.01.040-806.0125 × 500 × 265


HETIM