Të gjitha kategoritë

Mikrometër ajri dhe matës kryesorë

home>Produkte>Mikrometër ajri dhe matës kryesorë

EMA-1A/2A-Mikrometër inteligjent i ajrit


Ekran i ngjyrave

Funksioni i llogaritjes

Funksioni i llogaritjes mesatare me tre kanale

Funksioni i kompensimit të vrazhdësisë

Funksioni standard i matjes së rrumbullakësisë

Valvula e importuar e rregullimit të presionit, sensor i importuar, alarm sinjalizues, modul gazi me patentë unike me stabilitet të lartë


Na kontaktoni

karakteristika

1. Nuk ka nevojë të zgjidhni diapazonin e matjes

2.Rezolucioni: 0.1μm.

3. Ekrani: Kontrolli i ekranit me prekje dhe ekran LCD 4.3 inç  

4. Ruajtja e të dhënave: 100000 grupe të dhëna matëse, 10 grupe të programueshme.

5. Ndërfaqja e jashtme: RS232 / RS485 dhe I/0 (Eksportoni, kërkoni dhe fshini të dhënat)

6. Miratoni kutinë e pavarur të burimit të ajrit


specifikimet
Tregon diapazonin e vleraveRezolucioni i kolonës së dritës (μm/llambë)Rezolucioni i ekranit dixhital (μm)Duke treguar gabimin total të vlerës (≤μm)Përsëritshmëria (≤μm)Hendeku fillestar μmPesha (Kg) Madhësia (Gjerësia × Lartësia × Thellësia)
+50.10.10.20.125-606.665 500 × × 265
+100.20.20.40.230-606.665 500 × × 265
+250.50.51.00.540-806.665 500 × × 265
+501.01.02.01.040-806.665 500 × × 265


HETIM