Të gjitha kategoritë

Mikrometër ajri dhe matës kryesorë

home>Produkte>Mikrometër ajri dhe matës kryesorë

LZA-C1A/C2A-Mikrometër inteligjent i ajrit


Lidhni PLC

Lidhni kompjuterin

Sistemi i kontrollit numerik

Funksionimi i ekranit me prekje

Kombinimi është më ekonomik

Valvula e importuar e rregullimit të presionit, sensor i importuar, alarm sinjalizues, modul gazi me patentë unike me stabilitet të lartë


Na kontaktoni

karakteristika

Produkti i aplikimit modular dixhital i projektuar me teknologjinë mikrokompjuterike të integruar me një çip të vetëm, përpunimi dixhital i semaforit analog, mund të shfaqë drejtpërdrejt vlerën matëse absolute të madhësisë së matur ose në lidhje me madhësinë nominale të ndryshimit të vlerës së matjes relative. Sipas kufirit të paracaktuar të tolerancës së madhësisë së pjesës së punës, tregoni nëse pjesa e punës e matur është e kualifikuar apo jo, mund të përdoret e vetme, gjithashtu mund të lidhet dhe kombinohet për të përdorur më shumë se një hapësirë ​​funksionimi, duke kursyer më shumë.


specifikimet
Tregon diapazonin e vleraveRezolucioni i kolonës së dritës (μm/llambë)Rezolucioni i ekranit dixhital (μm)Duke treguar gabimin total të vlerës (≤μm)Përsëritshmëria (≤μm)Hendeku fillestar μmPesha (Kg) Madhësia (Gjerësia × Lartësia × Thellësia)
+50.10.10.20.125-602.0120 200 × × 130
+100.20.20.40.230-602.0120 200 × × 130
+250.50.51.00.540-802.0120 200 × × 130
+501.01.02.01.040-802.0120 200 × × 130
+1002.02.04.02.040-802.0120 200 × × 130


HETIM