Të gjitha kategoritë

Mikrometër ajri dhe matës kryesorë

home>Produkte>Mikrometër ajri dhe matës kryesorë

MDG-500-Mikrometër inteligjent i ajrit


Funksioni i ruajtjes dhe eksportit të të dhënave

Funksioni i analizës së SPC

Funksionimi i ekranit me prekje

Matje e njëkohshme me shumë përmasa, deri në 20 kanale

Softueri i matjes mund të personalizohet, llogaritja e të dhënave të matjes është më e përshtatshme

Valvula e importuar e rregullimit të presionit, sensor i importuar, alarm sinjalizues, modul gazi me patentë unike me stabilitet të lartë


Na kontaktoni

karakteristika

1. Ekrani i ekranit me prekje: Shkëlqim i lartë dhe qartë.

2. Integrim i lartë dhe funksionim i integruar.

3. Ekran dixhital i saktë, rezolucion i lartë 0.1μm.

4. Mund të përdoret avion ajri i çdo madhësie.

5. Stabilitet i lartë.

6. Mirato një shumëllojshmëri të teknologjisë kundër ndërhyrjes dhe stabilitetit, përmirëson shumë stabilitetin e matjes dhe besueshmërinë e të dhënave.

7. Matja precize: Diametri i brendshëm/i jashtëm, ovaliteti dhe konikimi.

8. Instrumenti miraton strukturë të mbyllur të papërshkueshme nga uji dhe vaj, e cila është e përshtatshme për mjedisin e ashpër industrial.

9. Kutia e pavarur e kontrollit të burimit të ajrit për të siguruar që pjesa e brendshme e instrumentit të thahet, në mënyrë që koha e shërbimit të instrumentit të jetë më e gjatë.

10. 10 grupe të programueshme, Matje e shpejtë e produkteve të shumta.

Alarmi i integruar i burimit të ajrit mund të personalizohet. Presioni është aq i ulët sa 0.3MPA.


specifikimet
Tregon diapazonin e vleraveRezolucioni i kolonës së dritës (μm/llambë)Rezolucioni i ekranit dixhital (μm)Duke treguar gabimin total të vlerës (≤μm)Përsëritshmëria (≤μm)Hendeku fillestar μmPesha (Kg) Madhësia (Gjerësia × Lartësia × Thellësia)
+50.10.10.20.125-602.0120 200 × × 130
+100.20.20.40.230-602.0120 200 × × 130
+250.50.51.00.540-802.0120 200 × × 130
+501.01.02.01.040-802.0120 200 × × 130
+1002.02.04.02.040-802.0120 200 × × 130


HETIM