Të gjitha kategoritë

Mikrometër ajri dhe matës kryesorë

home>Produkte>Mikrometër ajri dhe matës kryesorë

Mikrometër Elektronik LZE-AG


Ekran i ngjyrave

Dedicated signal amplification module

Maximum & Minimum value display

Funksioni i kompensimit të vrazhdësisë

Funksioni standard i matjes së rrumbullakësisë


Na kontaktoni

karakteristika

1.High accuracy, high stability, top resolution 0.1μm. The instrument does not need to be preheated.

2.Relative and absolute values of measurement.

3.Measurement range: ±5μm, ±10μm, ±25μm,

4.10 sets programmable, storage 2,000 measurement value (No data loss due to power outages)

5.Display: Three-color light column automatic conversion

6. Ndërfaqja e jashtme: RS232 / RS485 dhe I/0 (Eksportoni, kërkoni dhe fshini të dhënat)

7.Special customization can be made according to customer's drawings (±100μm,± 150μm etc.)

8.Automatic saving and sending of delayed measurement data.


specifikimet
Tregon diapazonin e vleraveRezolucioni i kolonës së dritës (μm/llambë)Rezolucioni i ekranit dixhital (μm)Duke treguar gabimin total të vlerës (≤μm)Përsëritshmëria (≤μm)Hendeku fillestar μmPesha (Kg) Madhësia (Gjerësia × Lartësia × Thellësia)
+50.10.10.20.125-603.160 498 × × 180
+100.20.20.40.230-603.160 498 × × 180
+250.50.51.00.540-803.160 498 × × 180
+501.01.02.01.040-803.160 498 × × 180


HETIM