Të gjitha kategoritë

Mikrometër ajri dhe matës kryesorë

home>Produkte>Mikrometër ajri dhe matës kryesorë

Mikrometër elektronik i programueshëm MDE-500


Funksioni i ruajtjes dhe eksportit të të dhënave

Funksioni i analizës së SPC

Funksionimi i ekranit me prekje

Matje e njëkohshme me shumë përmasa, deri në 20 kanale

Softueri i matjes mund të personalizohet, llogaritja e të dhënave të matjes është më e përshtatshme

Imported pressure regulator valve, imported sensor, HD digital display touch screen, unique patent high stability gas module


Na kontaktoni

karakteristika

1. High accuracy, high stability, top resolution 0.1μm. The instrument does not need to be preheated.

2. Relative and absolute values of measurement.

3. Measurement range: ±5μm, ±10μm, ±25μm,

4. 10 sets programmable, storage 100,000 measurement value (No data loss due to power outages)

5. Display: Three-color light column automatic conversion

6. Outer interface: RS232 / RS485 and I/0 (Export, query, and delete data)

7. Special customization can be made according to customer's drawings (±100μm,± 150μm etj.)

8. Automatic saving and sending of delayed measurement data.


specifikimet
Tregon diapazonin e vleraveRezolucioni i kolonës së dritës (μm/llambë)Rezolucioni i ekranit dixhital (μm)Duke treguar gabimin total të vlerës (≤μm)Përsëritshmëria (≤μm)Hendeku fillestar μmMadhësia (Gjerësia × Lartësia × Thellësia)
+50.10.10.20.125-60260 280 × × 200
+100.20.20.40.230-60260 280 × × 200
+250.50.51.00.540-80260 280 × × 200
+501.01.02.01.040-80260 280 × × 200


HETIM