Të gjitha kategoritë

Makineri matëse automatike

home>Produkte>Makineri matëse automatike

Makinë matëse automatike për disk frenash


Automatic Measuring Machine for Brake Disc realizes the automatic measurements of the following items: brake panel thickness and height, X gradient, Y gradient, X runout (inner), Y runout (inner), Y runout (outer), radial plate thickness difference, axial plate thickness difference (middle) and W runout. It also has the following functions: automatic cleaning of brake disc, SPC analysis of the above measurement data, fast changes between different types, and data memory and saving.Na kontaktoni

karakteristika

Precizion i lartë i matjes

Saktësia e lartë e matjes

Efikasitet i lartë matës: 18 sek / copë

Ulni shumë kostot e punës


specifikimet

Parimi i matjes: Matja e krahasimit. Sensori i zhvendosjes përdoret për të matur ndryshimin midis pjesëve të matura dhe pjesëve të kalibrimit, dhe pastaj llogariten madhësitë relative të pjesëve të matura. I gjithë sistemi i kontrollit miraton mënyrën e komunikimit të autobusit Profinet për komunikimin OPC me kompjuterin pritës. Integrimi është i fortë dhe komunikimi është i sigurt dhe i besueshëm.

Gama e matjes: Rregullime manuale për matje të madhësive të ndryshme.

Koha e matjes së matjes: Seconds18 sekonda, në gjendje normale dhe funksionimi

Niveli i teknologjisë së pozicionit të matjes: sensor resolution: 0.0001mm, measurement accuracy: 0.001mm, GRR: ≤10%.


HETIM