Të gjitha kategoritë

Makineri matëse automatike

home>Produkte>Makineri matëse automatike

Sistemi i tornove CNC Online


Përpunimi me CNC është një domosdoshmëri kryesore për industrinë e sotme prodhuese. Pjesët e përpunimit CNC me cilësi të lartë përdoren për të krijuar produkte me cilësi të lartë në mbarë botën. Këta komponentë duhet të plotësojnë specifikimet e projektimit të specifikuara nga klienti dhe të ndjekin standardet e industrisë në mënyrë të saktë dhe efektive. Pjesët që nuk plotësojnë kërkesat dhe komponentët e dizajnit do të çojnë në probleme të papritura, duke rezultuar në kohë joproduktive dhe kosto të mëdha.

Na kontaktoni

karakteristika

Ildea Sistemi i tornove CNC Online realizon ndërlidhjen e ndërlidhjes së matjes së dorezës së pajisjes dhe ndërlidhjes së riparimit të veglave të makinës për të arritur të dhënat e plotësimit të leximit dhe shkrimit të riparimit të mjeteve në distancë. Transmetimi i të dhënave të bëra nga vegla futet automatikisht nga rrjeti ICould dhe futja automatike e të dhënave të plotësimit të thikës përmirësohet në mënyrë efektive, dhe saktësia e hyrjes së kompensimit të paragjykimit të mjetit përmirësohet në mënyrë efektive, duke shkurtuar kohën e hyrjes manuale për të përmirësuar efikasitetin e prodhimit .


HETIM