Të gjitha kategoritë

Makineri matëse automatike

home>Produkte>Makineri matëse automatike

Makinë Matëse Automatike për Sjelljet


Makina Matëse Automatike për Kontradiktat mund të peshojë automatikisht kokat e mëdha dhe të vogla të shufrave lidhëse dhe të realizojë matjet automatike të artikujve të mëposhtëm: diametri i shpimit, rrumbullakësia dhe cilindrikiteti; Distanca qendër në qendër midis dy gropave; lakimi, shtrembërimi dhe trashësia. Ai gjithashtu ka funksionet e mëposhtme: Analiza SPC e të dhënave të mësipërme të matjes; lëshoni paralajmërime për pajisjet para-përpunuese, për të shmangur moskonformizmin; ngulitja automatike e kodeve të identifikimit në përputhje me rezultatet e matjes; shufrat lidhëse të grupeve të ndryshme mund të dërgohen në rrugën përkatëse të materialit, e cila lehtëson shumë paketimin.


Na kontaktoni

karakteristika

Precizion i lartë i matjes

Saktësia e lartë e matjes

Efikasitet i lartë matës: 18 sek / copë

Ulni shumë kostot e punës


specifikimet

Parimi i matjes: Matja e krahasimit. Sensori i zhvendosjes përdoret për të matur ndryshimin midis pjesëve të matura dhe pjesëve të kalibrimit, dhe pastaj llogariten madhësitë relative të pjesëve të matura. I gjithë sistemi i kontrollit miraton mënyrën e komunikimit të autobusit Profinet për komunikimin OPC me kompjuterin pritës. Integrimi është i fortë dhe komunikimi është i sigurt dhe i besueshëm.

Gama e matjes: Rregullime manuale për matje të madhësive të ndryshme. Distanca nga qendra në qendër: 120 mm-150 mm, diametri i brendshëm i madh i pjerrët: 40 mm-60 mm, diametri i brendshëm i vogël i vrimave: 15 mm - 30 mm, trashësia e madhe e fundit: 18 mm-30 mm.

Koha e matjes së matjes: Seconds10 sekonda, në gjendje normale dhe funksionimi

Niveli i teknologjisë së pozicionit të matjes: rezolucioni i sensorit: 0.0001 mm, saktësia e matjes: 0.001 mm, GRR: ≤10%.


HETIM