Të gjitha kategoritë

Makineri matëse automatike

home>Produkte>Makineri matëse automatike

Makinë matëse automatike për bosht me gunga


Automatic Measuring Machine for Crankshaft realizes the automatic measurements of the following items: out-of-roundness and cylindricity of main bearing and connecting rod neck; 4J width, connecting rod neck width, A-axis diameter, out-of-roundness and cylindricity; RF outer circle diameter and out-of-roundness; FIT outer cycle diameter; A-axis, B-axis and pulse plate keyway width. It also has the following functions: imprinting in accordance with grades, serial numbers imprinting, SPC analysis of the above measurement data, fast changes between different types, and data memory and saving.


Na kontaktoni

karakteristika

Precizion i lartë i matjes

Saktësia e lartë e matjes

Efikasitet i lartë matës: 45 sek / copë

Ulni shumë kostot e punës


specifikimet

Parimi i matjes: Matja e krahasimit. Sensori i zhvendosjes përdoret për të matur ndryshimin midis pjesëve të matura dhe pjesëve të kalibrimit, dhe pastaj llogariten madhësitë relative të pjesëve të matura. I gjithë sistemi i kontrollit miraton mënyrën e komunikimit të autobusit Profinet për komunikimin OPC me kompjuterin pritës. Integrimi është i fortë dhe komunikimi është i sigurt dhe i besueshëm.

Gama e matjes: Rregullime manuale për matje të madhësive të ndryshme. Distanca nga qendra në qendër: 120 mm-150 mm, diametri i brendshëm i madh i pjerrët: 40 mm-60 mm, diametri i brendshëm i vogël i vrimave: 15 mm - 30 mm, trashësia e madhe e fundit: 18 mm-30 mm.

Koha e matjes së matjes: Seconds10 sekonda, në gjendje normale dhe funksionimi

Measurement position technology level: sensor resolution: 0.0001mm, measurement accuracy: ±0.001mm, GRR: ≤10%.


HETIM