Të gjitha kategoritë

Makineri matëse automatike

home>Produkte>Makineri matëse automatike

Makinë matëse automatike për bllok cilindri


Makina Matëse Automatike për Bllokun e Cilindrit realizon ngarkimin në vijën e prodhimit përmes linjës automatike të transportuesit, vendndodhjes automatike të copës dhe diametrit, rrumbullakësisë, matjes së cilindrikitetit të vrimës së cilindrit dhe pusit të boshtit të boshtit. Ai gjithashtu ka funksionet e mëposhtme: grupimi automatik i gypave të boshtit boshtor në përputhje me rezultatet e matjes; ngulitja automatike e kodit të thjeshtë dhe kodit 2D të informacionit të grupimit në bllokun e cilindrit në përputhje me rezultatet e grupimit; identifikimin automatik dhe paralajmërimin e produkteve të pakualifikuar dhe transportimin e të pakualifikuarve jashtë linjës; Analiza SPC; memorja e të dhënave dhe kursimi.


Na kontaktoni

karakteristika

Precizion i lartë i matjes

Saktësia e lartë e matjes

Efikasitet i lartë matës

Ulni shumë kostot e punës


specifikimet

Parimi i matjes: Matja e krahasimit. Sensori i zhvendosjes përdoret për të matur ndryshimin midis pjesëve të matura dhe pjesëve të kalibrimit, dhe pastaj llogariten madhësitë relative të pjesëve të matura.

Koha e matjes së matjes: Seconds120 sekonda, në gjendje normale dhe funksionimi

Niveli i teknologjisë së pozicionit të matjes: rezolucioni: 0.0001 mm, saktësia e matjes: ± 0.001 mm, GRR: ≤10%.


HETIM