Të gjitha kategoritë

Makineri matëse automatike

home>Produkte>Makineri matëse automatike

Makinë matëse automatike për kokën e cilindrit


Automatic Measuring Machine for Cylinder Head realizes the loading on the production line through automatic conveyor line, automatic location of workpiece and all the measurements of items. It also has the following functions: automatic identification of the type of workpiece in accordance with the existing 2D code; automatic identification and warning of the unqualified products and transportation of the unqualified out of the line; SPC analysis; data memory and saving.


Na kontaktoni

karakteristika

Precizion i lartë i matjes

Saktësia e lartë e matjes

Efikasitet i lartë matës

Ulni shumë kostot e punës


specifikimet

Parimi i matjes: Matja e krahasimit. Sensori i zhvendosjes përdoret për të matur ndryshimin midis pjesëve të matura dhe pjesëve të kalibrimit, dhe pastaj llogariten madhësitë relative të pjesëve të matura.

Koha e matjes së matjes: Seconds120 sekonda, në gjendje normale dhe funksionimi

Niveli i teknologjisë së pozicionit të matjes: rezolucioni: 0.0001 mm, saktësia e matjes: ± 0.001 mm, GRR: ≤10%.


HETIM