Të gjitha kategoritë

Makineri matëse automatike

home>Produkte>Makineri matëse automatike

Detektor automatik ID LZ-WKJC


Funksioni i ruajtjes dhe eksportit të të dhënave Funksioni i analizës SPC, funksionimi i ekranit me prekje, matje e njëkohshme e dimensioneve të shumta, deri në 20 kanale. Softueri i matjes mund të personalizohet dhe llogaritja e të dhënave të matjes është më e përshtatshme.


Na kontaktoni

karakteristika

1. Shpejtësia e zbulimit: 900-720 copë/orë

2. Saktësia e zbulimit: ID (0.001 mm)

3. Produktet e aplikueshme: të gjitha llojet e produkteve të hapjes, pajisjeve, antenave të komunikimit dhe pjesëve të tjera.

4.Artikulli i testimit të pajisjeve: ID

5. Karakteristikat e pajisjes: mund të zbulojë vrimën me diametër të paktën 1 mm, numrin e shpejtë të zbulimit, saktësinë e lartë të zbulimit. Gjurmueshmëria e të dhënave.

6.Realize zbulimin e plotë automatik,pajisja ka shkathtësi të fortë,Dizajn modular i pajisjeve, Mund të përdoren disa modele në të njëjtën kohë.


HETIM