Të gjitha kategoritë

Lajmet e ekspozitës

home>Lajme>Lajmet e ekspozitës

Pse gjithnjë e më shumë klientë vijnë në Kinë për të porositur furnizues?

Time: 2020-08-13 Klikime: 59
                       

Ne të gjithë e dimë që kërkimi dhe zhvillimi i ushqyesit të grushtave ka origjinën në vendet e huaja, dhe fabrika e huaj e ushqyesve me grushta është gjithashtu shumë, por pse ka kaq shumë klientë të huaj në Kinë për të gjetur një furnizues me porosi të fabrikës së furnizuesit të grushtave?

                       

Para së gjithash, vendi ynë është një fuqi prodhuese, Made in China ka fituar njohjen e shumicës dërrmuese të vendeve në botë, makinë grusht, fushë, gjithashtu, fabrika e furnizuesit për shtyp të Kinës ka qenë gjithnjë e më shumë, dhe kishte zotëruar grushtin makinë, teknologji e prodhimit, për të zhvilluar stile të ndryshme, lloje të ndryshme të ushqyesit të shiritave të shënimit.

                       

Makineria e grushtit, megjithëse R&D e ka origjinën në vendet e huaja, por në fund të fundit, vetëm një numër i vogël i Gjermanisë, Shteteve të Bashkuara, Japonisë dhe vendeve të tjera për të prodhuar, megjithëse Kina nuk është e dyta e parë, por gjithashtu është relativisht e hershme dhe po zhvillohet me shpejtësi, kineze shtypëse kasetë shënues ushqyese, ushqyesve fabrika çmimet e personalizimit të lirë jashtë vendit, dhe disa teknologji të prodhimit është përtej jashtë vendit, dhe ka shumë konsumatorë të huaj ka qenë gjithmonë një zakon në Kinë prodhimin e pajisjeve të ndryshme mekanike, furnizues shirit shënimi, tani marrë atë për të dhënë gjithashtu filloi porositjen e pajisjeve të makinës me grusht.

                       

Përveç kësaj, me zhvillimin e vazhdueshëm dhe progresin e furnizuesit vendas shënoj, në performancën e përgjithshme, krahasuar me Japoninë, Gjermaninë, në thelb nuk ka ndonjë ndryshim të madh. Disa furnizues të nivelit të lartë tre-në-një CNC, performancë ushqyese NC CNC, jo më keq se Japonia, Gjermania. Sidomos në disa konfigurime të pajisjeve, ushqyesve të brendshëm të grushtave me pajisje, por edhe më mirë se Japonia, Gjermania shumë.

                       

Prandaj, gjithnjë e më shumë konsumatorë të huaj në Kinë për të gjetur ushqyesin e grushtit me porosi furnizuesin e grushtit.

                       

Pra, gjithnjë e më shumë klientë që vijnë në Kinë për të porositur furnizues!


Paraprakisht: Asnje

Tjetra: Asnje