Të gjitha kategoritë

Matës dhe pajisje manuale të stolit

home>Produkte>Matës dhe pajisje manuale të stolit

Matësi i koncentricitetit


Standard precision 0.005mm

High precision 0.002mm

Fast measurement saves time

Easy to operate, strong versatility

The operating environment requirements are not high, and the multi-point parameters of shaft parts can be accurately measured at the same time

Na kontaktoni

karakteristika

1.Air filter device

2.Standard precision 0.005mm and high precision 0.002mm

3.Quick measurements save time

4.Easy to operate, strong versatility

5.Easy to move and maintain

6.The operating environment is not high; can be customized according to Particularity of Parts.


specifikimet
TipiMeasuring range (mm)Machine head accuracySaktësi gjithëpërfshirëse

Applicable diameterApplicable lengthumum
Single lever phenotype3-251021μm5μm
Single lever phenotype10-501521μm5μm
Single lever phenotype20-1022031μm5μm
Double lever phenotype3-251021μm5μm
Double lever phenotype10-501521μm5μm
Double lever phenotype20-1022031μm5μm
Scale/Lever Phenotype10-501521μm5μm
Scale/Lever Phenotype20-1022031μm5μm

 

TipiMeasuring range (mm)Machine head accuracySaktësi gjithëpërfshirëse

Applicable diameterApplicable lengthumum
Single lever phenotype3-251021μm2μm
Single lever phenotype10-501521μm2μm
Single lever phenotype20-1022031μm2μm
Double lever phenotype3-251021μm2μm
Double lever phenotype10-501521μm2μm
Double lever phenotype20-1022031μm2μm
Scale/Lever Phenotype10-501521μm2μm
Scale/Lever Phenotype20-1022031μm2μm


HETIM