Të gjitha kategoritë

Matja optike

home>Produkte>Matja optike

Aksonometri i aksit me laser LS-350


Gama e zbulimit 0-500 mm (distanca e personalizuar e zbulimit)

Rezolucioni i instrumentit: 0.0001

Mund të kombinohet me teknologjinë robotike dhe të përshtatshme për matjen e shumë pjesëve

Mund të jetë në gjendje të përmbushë mjedise komplekse të sitit, matje e lehtë për t'u plotësuar


Na kontaktoni

karakteristika

1. Softueri matës shfaq imazhin në kohë reale të pjesës së punës që do të testohet, duke shfaqur qartë situatën e vërtetë të pjesës së punës që do të matet.

2. Mund të kombinohet me robotikë, ngarkimi dhe shkarkimi automatik do të thotë që testimi i prodhimit 100% mund të kryhet pa kosto shtesë.

3. Kur zbulimi, operatori mund të përfundojë në mënyrë më të pavarur, të vendosë kompensimin e mjetit dhe të zvogëlojë uljen e uljes përpara se të dhënat e matjes të jenë jashtëzakonisht ose devijime.

4. Artikujt e zbulimit dhe saktësia e përsëritjes: Saktësia e zbulimit të OD: 0.001 μm, rrethi i jashtëm 0.001μm rrethi i jashtëm shkalla 0.001 μm saktësia e ekranit është 0.0001μm.


HETIM