Të gjitha kategoritë

Stacioni matës SPC

home>Produkte>Stacioni matës SPC

Sistemi i stacionit të punës IPrecise SPC


IPrecise është një sistem inteligjent i stacioneve të punës SPC. Arkitektura e avancuar e ndërmarrjes e bën IPrecise shumë më superiore ndaj mjeteve tradicionale të menaxhimit të cilësisë në terren. Baza e të dhënave unike e bazuar në renë kompjuterike të IPrecise analizon dhe grumbullon të gjitha të dhënat e cilësisë dhe procesit, kështu që IPrecise ndihmon të gjithë punonjësit në organizatën tuaj të përmirësojnë prodhimin dhe të drejtohen nga të dhënat për të përmirësuar efikasitetin dhe për të ulur koston, për të ndihmuar ndërmarrjet të zhvillojnë strategji më korrekte biznesi.


Na kontaktoni

karakteristika

Arkitektura e sistemit të monitorimit të resë kompjuterike SPC

1. Zgjidhje të bollshme të menaxhimit të cilësisë

Me aftësitë e fuqishme të automatizuar të përvetësimit dhe analizës së të dhënave, IPrecise ofron një zgjidhje gjithëpërfshirëse të menaxhimit të cilësisë për kompanitë prodhuese të çdo madhësie.

 

2. Zgjidhje të bollshme të menaxhimit të cilësisë

Karakteristikat gjithëpërfshirëse, të lehta për t'u përdorur, praktike, të vendosura.Më shumë se 10 vjet përvojë implementimi.Përdoret me sukses në qindra ndërmarrje brenda dhe jashtë vendit.Hardware dhe software plotësojnë kërkesat SPC të prodhuesve të mëdhenj.Zhvillim i personalizuar sipas nevojave të klientit.


HETIM