sadaya Kategori

Mikrométer hawa & Master Gauges

Imah>produk>Mikrométer hawa & Master Gauges

Mikrométer hawa EMA-200H


Tampilan warna

Fungsi tally

Fungsi kompensasi kasar

fungsi ukuran roundness baku

klep regulator tekanan diimpor, sensor diimpor, IP67 kelas panyalindungan tombol elastis tinggi, patén unik modul gas stabilitas tinggi


Taros Kami

Fitur

1.Rentang pangukuran: ± 5μm, ± 10μm, ± 2μm5, ± 50μm.

2. Resolusi: 0.1μm.

3.Display: Tilu-warna LED na 3.5 "warna layar tampilan LCD, 101-titik, grafik bar.

4.Data Panyimpenan: 32,000 sét data pangukuran, 10 sét programmable.

5. Antarmuka luar: RS232 / RS485 sareng I / 0 (Ékspor, pamundut, sareng ngahapus data)

6.Precision nguji nilai mutlak ukuran workpiece.

7.Keep laju instrumen teu robah, waktu layanan jet hawa bisa diperpanjang 50%.

8.Tightness: High élastisitas waterproof (IP67) kenop, minyak-buktina, waterproof.

9.Precision ukur: diaméterna internal / éksternal, ovality, sarta taper.

10.Roughness santunan fungsi: éféktif ngaronjatkeun akurasi pangukuran gauge hawa disababkeun ku roughness.


spésifikasi
Nunjukkeun rentang nilaiResolusi kolom cahaya (μm/lampu)Resolusi tampilan digital (μm)Nunjukkeun nilai total kasalahan(≤μm)Pangulangan (≤μm)gap awal μmBeurat (Kg)Ukuran (lebar × jangkungna × jero)
+50.10.10.20.125-606.0125 × 500 × 265
+ 100.20.20.40.230-606.0125 × 500 × 265
+ 250.50.51.00.540-806.0125 × 500 × 265
+ 501.01.02.01.040-806.0125 × 500 × 265


panalungtikan