sadaya Kategori

warta pameran

Imah>wartos>warta pameran

Naha beuki seueur palanggan sumping ka Cina pikeun mesen feeder?

Waktos: 2020-08-13 hits: 38
                       

Urang sadayana terang yén panilitian sareng pamekaran punch feeder asalna di nagara deungeun, sareng pabrik feeder punch asing ogé seueur, tapi naha seueur nasabah asing ka Cina mendakan pabrik punch feeder punch feeder khusus?

                       

Mimiti, nagara urang mangrupikeun kakuatan manufaktur, Didamel di Cina parantos kéngingkeun pangakuan seueurna nagara di dunya, mesin punch, lapangan, ogé pabrik pakan pencét Cina parantos seueur, sareng parantos ngawasa pukulan mesin, téknologi produksi, pikeun ngembangkeun sababaraha gaya, sababaraha jinis feeder punch tape.

                       

Mesin punch, sanaos r & d asalna di nagara deungeun, tapi saurna, ngan ukur sajumlah leutik Jerman, Amérika Serikat, Jepang sareng nagara-nagara sanés anu ngahasilkeun, sanaos Cina sanés detik anu munggaran, tapi ogé kawilang mimiti, sareng berkembang gancang, anu feeder pencét punch tape Cina, harga kustomisasi pabrik feeder langkung mirah di mancanagara, sareng sababaraha téknologi produksi di luar negeri, sareng seueur palanggan asing anu kantos janten adat di Tiongkok produksi sababaraha alat mékanis, punch tape feeder, ayeuna nyandak éta for teu dibales ogé mimiti mesen alat-alat mesin punch.

                       

Salaku tambahan, ku pamekaran kontinyu sareng kamajuan feeder punch domestik, dina pagelaran umum, dibandingkeun sareng Jepang, Jérman, dina dasarna henteu aya bédana anu ageung. Sababaraha feeder CNC tilu-hiji-hiji tinggi, kinerja feeder NC CNC, henteu langkung goréng tibatan Jepang, Jérman. Utamana dina sababaraha konfigurasi perangkat keras, feeder punch domestik kalayan perangkat keras, tapi ogé langkung saé tibatan Jepang, Jérman teuing.

                       

Ku alatan éta, beuki loba konsumén asing di Cina pikeun manggihan punch feeder pabrik custom punch feeder.

                       

Janten beuki seueur palanggan anu sumping ka Cina mesen feeder!


Sateuacana: teu sahiji bae

salajengna: teu sahiji bae